Herkesin öğrenme stili farklıdır. Görsel, sözel, dokunsal olarak 3'e ayrılır. Ben hangisiyim tam olarak keşfedemesem de imajinasyon da hissederek yaptığımın farkına vardım.Kendize uygununu bulun daha kolay sonuca varırsınız. İstediğinizi, çalışmalarınızı daha kolay kısa yoldan sonuca varırsınız. Ve unutmayın parapsikoloji de her şey imajinasyondur.
Hissederek daha kolay yapıyorum ve trans halindeyken daha çok hissetiğimin farkına vardım. Psi wheel den çok psi ball’ı, ve enerjimi yönlendirmede daha kolay yapıyorum çünkü hissediyorum. Hissetiğim için dokunsal olduğumu düşünüyorum.
Peki siz nasıl keşfedersiniz ondan bahsedeceğim. Çünkü kendi kraterinize uymayan yöntemi yapmakta büyük ihtimal başarısız olursunuz. Ben hissettiğim için daha çok kendimden bahsedeceğim.
Ama ilk olarak aklıma gelen bir örnekten bahsedeceğim. Kafanız ağrıyor diyelim. Siz git gitde ağrısının azaldığını hissedin başarılıysa hissetmekten yürüyün. Sözel olanlar git gide baş ağrım azalıyor diyin ve ondan yürüyün. Diğerinde ise aklınız da git gide ağrısınin azaldığını canlandırabilirsiniz yada içine yeşil bir duman doluyor ve o duman ağrınızı azaltıyor. O renkleri güzelce canlandıranbiliyorsanız görsel olabilirsiniz. Sakın ben sozelim, gorselim veya hisseden tipim çok bir şey yapamam demeyin. Hayal gücünüzü kullanın sözelle ilgili bile aklıma gayet güzel şeyler geldi.
Ve eski anılarınızı düşünün kendinizi gözünüzde canlandirarak mi hatırlıyorsunuz, o anki durumunu hissederek mi? Yoksa o anki cümlelerinizden mi?
Ve son örnek olarak 5 saniye için yeni bir yüz gördüm ve unuttum görseller kolay kolay unutmaz. Ama o anki ona karşı olan hislerimi canlandırdım ve yine gözüm de canlandı.
İmajinasyon Yapma Yönteminizi Bulun
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- Budray
- Mesajlar: 673
- Yaş: 17
- Kayıt: 05 Ağu, 21:50
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 263 kez
- Teşekkür edildi: 375 kez
İmajinasyon Yapma Yönteminizi Bulun
- Değerlendirme: 5.56%
Dünyayı hayal gücü döndürür.
-Albert Einstein
-Albert Einstein
-
- Mesajlar: 3
- Yaş: 15
- Kayıt: 08 Ağu, 23:55
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Yaş: 15
- Teşekkür etti: 1 kez
- Teşekkür edildi: 2 kez
- Budray
- Mesajlar: 673
- Yaş: 17
- Kayıt: 05 Ağu, 21:50
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 263 kez
- Teşekkür edildi: 375 kez
-
- Benzer Konular
- Cevaplar
- Görüntüleme
- Son mesaj
-
- 2 Cevaplar
- 173 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Budray
28 Ağu, 13:43
-
- 39 Cevaplar
- 3339 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen ddemmahum
16 Nis, 13:05
-
-
Yeni mesaj telekinezi yapma hakkındaki incelikler
gönderen elshen » 23 Oca, 09:55 » forum Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri - 3 Cevaplar
- 888 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen geller
24 Oca, 18:40
-
-
-
Yeni mesaj Dokunduğun Yeri Pamuk Yapma ?
gönderen Uchiha Sasuke » 03 May, 11:51 » forum Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri - 24 Cevaplar
- 1853 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Lord_of_Hackland
04 May, 18:06
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir