Al bakalim,bi soru da benden o zaman:
Askerin birini esir almislar ve demisler ki,bana oyle bir sey soyle ki,soylediyin sey dogru olursa seni asacagim...eyer yalan olursa seni kursuna dizeceyim...bir sey soylemis ki,onu birakmislar :)
Einstein'ın Bilmecesi (Mantık Sorusu)
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 58 kez
Re: Einstein'ın Bilmecesi (Mantık Sorusu)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Teşekkür etti: 6 kez
Mesaj at söyleyeyim. Burdan söyleyipte düzeni bozmak istemem :) Bu arada doğru yanıtı bilen biri mesaj atsın belki yanlış bulmuş da olabilirim.
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Teşekkür etti: 3 kez
Cok yanlis dusunuyorsun.Lord_of_Hackland yazdı:Bu sacmalik...ulkelerin meshur oldugu seylere uygun olarak aramaya calisin...boylece hangi sgarayi hangi ulkeden olan adamin ictiyini,hangisinin hangi hayvani sevdiyini bulabiliriz...bu sorunun cevabini bulmadan bu konudan cikmak yok,tamammi?
kafama takildi...
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Teşekkür etti: 3 kez
Bir ipucu veriyorum.5 tane kagit parcasi kesin.Kagitlara yukardan asagiya dogru renk, uyruk, sigara,icecek ve hayvan yazin.Ondan sonraverilen ipucularini kagitlara yazin.Emin olunki boyle daha kolay bir sekilde cozuma ulasirsiniz
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Teşekkür etti: 6 kez
Culmination yazdı:Bir ipucu veriyorum.5 tane kagit parcasi kesin.Kagitlara yukardan asagiya dogru renk, uyruk, sigara,icecek ve hayvan yazin.Ondan sonraverilen ipucularini kagitlara yazin.Emin olunki boyle daha kolay bir sekilde cozuma ulasirsiniz
Mantık doğru. Ben çözerken her parmağımı bir ev olarak hayal ettim hepsinin özelliğini berlirledim ve eksik olanları doldurdum.
-