Reiki
Moderatör: Sai
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 68 kez
Re: Reiki
turab yapıyor ve foruma arada sırada giriyor ama uyumlamayaı ve bu işleri bırakmış
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Teşekkür etti: 1 kez
reiki basittir. ağrıyan bir yerinize elinizi koyarsanız ve bunu yaparken amacınız ağrıyı azaltmaksa, otomatik olarak zaten enerjiniz görevini yapar. yaralanan bir yerimize elimizi refleks olarak koymamız enerjinin o bölgedeki acıyı azaltması içindir zaten.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Teşekkür etti: 23 kez
Ben bir keresinde karnım çok ağrıyordu ama; öyle böyle değil. Acayip ağrıyo. Nedenini bilmiyorum. Ama ölcem sandım. Yere yatmış ağlıyorum ama; hiçbir şey yapamıyorum. İçimden karnımı deşmek geliyodu. En sonunda Fatiha'nın her derde deva olduğu aklıma geldi. Elimi karnıma koyup okudum ve okur okumaz bi anda bütün acı geçti. Sıfırlandı. Fatiha'yı da kullanabilirsiniz. Öneririm.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- Uchiha Sasuke
- Youtuber
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Teşekkür etti: 1469 kez
İşte bu Rukyedir.Surelerle şifa verme.Peygamber Efendimiz(s.a.v) de yapmıştır.Yani Sünnettir.Dogukan64 yazdı:Ben bir keresinde karnım çok ağrıyordu ama; öyle böyle değil. Acayip ağrıyo. Nedenini bilmiyorum. Ama ölcem sandım. Yere yatmış ağlıyorum ama; hiçbir şey yapamıyorum. İçimden karnımı deşmek geliyodu. En sonunda Fatiha'nın her derde deva olduğu aklıma geldi. Elimi karnıma koyup okudum ve okur okumaz bi anda bütün acı geçti. Sıfırlandı. Fatiha'yı da kullanabilirsiniz. Öneririm.
Âişe'den -Allah ondan ve babasından râzı olsun- rivâyet olunduğuna göre, o şöyle demiştir:
"Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- hastalığa yakalandğı zaman, kendi üzerine İhlas, Felak ve Nas sûrelerini (Muavvizât'ı) okur ve üfürürdü. Sancısı (ağrısı) arttığı zaman ise ben onun üzerine okurdum. Bereket ümit ederek eliyle de onun vücudunu meshederdum." (Buhârî; hadis no: 4728. Müslim; hadis no: 2192).
Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın. Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın.
-Pain
-Pain
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Teşekkür etti: 0
Rukye ancak surelerle ayetlerle yapılırsa helal olur.Onun dışında rukye üfürükçülüğe girer.Uchiha Sasuke yazdı:İşte bu Rukyedir.Surelerle şifa verme.Peygamber Efendimiz(s.a.v) de yapmıştır.Yani Sünnettir.Dogukan64 yazdı:Ben bir keresinde karnım çok ağrıyordu ama; öyle böyle değil. Acayip ağrıyo. Nedenini bilmiyorum. Ama ölcem sandım. Yere yatmış ağlıyorum ama; hiçbir şey yapamıyorum. İçimden karnımı deşmek geliyodu. En sonunda Fatiha'nın her derde deva olduğu aklıma geldi. Elimi karnıma koyup okudum ve okur okumaz bi anda bütün acı geçti. Sıfırlandı. Fatiha'yı da kullanabilirsiniz. Öneririm.
Âişe'den -Allah ondan ve babasından râzı olsun- rivâyet olunduğuna göre, o şöyle demiştir:
"Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- hastalığa yakalandğı zaman, kendi üzerine İhlas, Felak ve Nas sûrelerini (Muavvizât'ı) okur ve üfürürdü. Sancısı (ağrısı) arttığı zaman ise ben onun üzerine okurdum. Bereket ümit ederek eliyle de onun vücudunu meshederdum." (Buhârî; hadis no: 4728. Müslim; hadis no: 2192).
- Uchiha Sasuke
- Youtuber
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Teşekkür etti: 1469 kez
Bende onu söyledim zaten.andre yazdı:
Rukye ancak surelerle ayetlerle yapılırsa helal olur.Onun dışında rukye üfürükçülüğe girer.
Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın. Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın.
-Pain
-Pain
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Teşekkür etti: 64 kez
rukye zaten ayetlerle yapılan birşey ayetsiz rukye e zaen rukye denmez :)
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Sai mesajı için:
- Uchiha Sasuke (24 Tem, 12:30)
- Değerlendirme: 1.85%
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Teşekkür etti: 129 kez
merciless yazdı:reiki basittir. ağrıyan bir yerinize elinizi koyarsanız ve bunu yaparken amacınız ağrıyı azaltmaksa, otomatik olarak zaten enerjiniz görevini yapar. yaralanan bir yerimize elimizi refleks olarak koymamız enerjinin o bölgedeki acıyı azaltması içindir zaten.
Reiki basittir derken anlamadım ? neye göre basit. Reikiye uyumlanmadan enerji falan veremezsin. Ayrıca REİKİDE enerji sizden akmaz. Başka bir kaynaktan gelir ve akar. Bu kaynağa ilahi kaynak denir. Reiki kurucuları bu kaynaga Tanrının bir lutfudur derler.
2.KONU
Reikiyle kimsenin enerjisini alamazsınız. Kimse istemedende ona enerji veremezsiniz :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Teşekkür etti: 129 kez
Yani sizden 1 gram enerji gitmez . Reikinin bilimsel kanıtları vardır .Araştırırsanız bulabilirsiniz.
uubam.com
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Teşekkür etti: 68 kez
turab uyumlamayı bıraktın değil mi?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-