Teşekkür et butonuna basman yeterliydi ama yinede sağol. :)dokunarakkustururum yazdı:Teşekkür ederim benim gibi bırakıpta tekrar başlayanlar içinde çok güzel bir teknik. Kısa sürede toparlama sağlar :).
Kapak Çalışması
kapak çalışması, telekinezi kapak çalışması, kapak çalışması nasıl yapılır, telekinezi kapak teknikleri, nedir, kapak
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 0
Re: Kapak Çalışması -
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Clairvoyant mesajı için:
- dokunarakkustururum (17 Oca, 09:23)
- Değerlendirme: 1.85%
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Teşekkür etti: 62 kez
Tamamda arkadaş gözüm kayıyor demiş. Yani oda bakmak istiyor ortasına ama anlattığına göre sol gözü kendiliğinden başka yöne kayıyormuş. Yani istemsiz olarak gözü tık diye sola atıyor. Bu durumda ne yapmak gerekir ?Clairvoyant yazdı:Sürekli kapağın ortasına bakacaksınız.skull25 yazdı:Odaklanırken sol gözüm en fazla 6 saniye içinde sola doğru kayıp tekrar geliyor. Yani odaklanamıyorum. Sanırım göz tansiyonu tarzı birşeyler var. 45 dakika 1 saatlerden söz etmişsiniz. Bu çalışmayı yaparken gözümüzü hiç kırpmayacakmıyız. Veyahutta hiç oynatmadan sürekli kapağın ortasınamı bakacağız. 45 dakika...
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti dokunarakkustururum mesajı için:
- obsineon (08 Mar, 21:58)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Clairvoyant
Doktora gitmek.dokunarakkustururum yazdı:Tamamda arkadaş gözüm kayıyor demiş. Yani oda bakmak istiyor ortasına ama anlattığına göre sol gözü kendiliğinden başka yöne kayıyormuş. Yani istemsiz olarak gözü tık diye sola atıyor. Bu durumda ne yapmak gerekir ?Clairvoyant yazdı:Sürekli kapağın ortasına bakacaksınız.skull25 yazdı:Odaklanırken sol gözüm en fazla 6 saniye içinde sola doğru kayıp tekrar geliyor. Yani odaklanamıyorum. Sanırım göz tansiyonu tarzı birşeyler var. 45 dakika 1 saatlerden söz etmişsiniz. Bu çalışmayı yaparken gözümüzü hiç kırpmayacakmıyız. Veyahutta hiç oynatmadan sürekli kapağın ortasınamı bakacağız. 45 dakika...
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Teşekkür etti: 62 kez
Hayır arkadaş. Anlamıyorsun. Kapağa alternatif olarak ne yapılabilir. Telekinezi beyinle alakalı değilmi ? Gözle alakalı olsaydı herhalde 0 düşünce hali gerekmezdi...
Hani diyorum ki sadece kapağın ortası düşünüelrek gözler kapatılsa falan hani. Nasıl olur sence moderatör bey...
Hani diyorum ki sadece kapağın ortası düşünüelrek gözler kapatılsa falan hani. Nasıl olur sence moderatör bey...
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti dokunarakkustururum mesajı için:
- obsineon (08 Mar, 21:58)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Clairvoyant
Nefes meditasyonu yapilabilir o da enerji kontrolü sağlar, dokunarakkustururum bey.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Clairvoyant mesajı için:
- dokunarakkustururum (25 Oca, 11:42)
- Clairvoyant
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Teşekkür etti: 36 kez
MerhabalarClairvoyant yazdı:Nefes meditasyonu yapilabilir o da enerji kontrolü sağlar, dokunarakkustururum bey.
ben yeni başladım ilk olarak kapağı deneyeyim dedim.denemeye başladım ama nefesimi kontrol edemiyorum nefes alıp verdiğimi hissedince konsantrasyon ucuyor bide bazen zihnimi boşaltamıyorum dinlediğim şarkılar değişik ritimler geliyor aklıma , bir yerden sonra (20dk)gözlerim yaşarmaya başlıyor
ellerimi nasıl tutmalıyım ve nasıl oturmalıyım çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim
bugün dayanamadım psi-well denedim ama kontrol edemiyorum ellerimi yanaştırınca sürekli dönüyor .ellerimi yaklaştırmadan hafif hareket edip duruyor başka bi eylem yok
şimdilik bu kadar bol zihinlik güçleri zihniniz hep açık olsun =))
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Teşekkür etti: 36 kez
bende 20dk boyunca bakıyorum sonra gözlerim sulanmaya başlıyor.bakarken hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli şarkılar geliyor aklıma aklımı boşaltamıyorum
bide psi-well i deneyeyim dedim dönüyor ama ben kontrol etmiyorum kendi kendine dönüyor
bide psi-well i deneyeyim dedim dönüyor ama ben kontrol etmiyorum kendi kendine dönüyor
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Teşekkür etti: 108 kez
Normal yeni başladığın için düzelirstarscream936 yazdı:bende 20dk boyunca bakıyorum sonra gözlerim sulanmaya başlıyor.bakarken hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli şarkılar geliyor aklıma aklımı boşaltamıyorum
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
-